Algemene voorwaarden
verhuur 

Voorwaarden

Als je bij ons gereedschap of een machine huurt, is het natuurlijk belangrijk dat je precies weet wat onze voorwaarden zijn. Bij ons geen vage afspraken of verborgen clausules. We zijn zo transparant mogelijk. Daarom vermelden we de voorwaarden hieronder in concrete puntjes.

We vragen altijd een waarborg en je dient ook even je identiteitskaart voor te leggen.

Je bent zelfstandige? Dan is er de mogelijkheid om een lopende rekening aan te gaan na goedkeuring van je dossier. Dat houdt in dat je geen waarborg moet betalen en dat je rekening pas wordt opgemaakt bij het inleveren van de goederen.

Je betaalt per 24 uren. Als je bijvoorbeeld op een maandag om 13 uur het materiaal huurt, dan verwachten we het ten laatste dinsdag om 13 uur terug. 1 dag huur betekent dus recht op het materiaal voor 24 uren.
Indien je zaterdagmorgen om 7.30 uur iets afhaalt, dan dient het gereedschap binnengeleverd te worden ‘s avonds voor 18 uur om slechts 1 dag aangerekend te krijgen.

Haal je het materiaal op vrijdag na 16 uur op en breng je het maandag voor 9 uur terug, dan worden er slechts 2 dagen aangerekend. Je geniet dan van een speciaal weekendtarief. Breng je het materiaal op zaterdag voor 18 uur terug, dan betaal je slechts voor 1 dag.

Haal je het materiaal op zaterdag na 16 uur op en breng je het maandag voor 9 uur terug, dan betaal je ook voor maar 1 dag.

Op zaterdag zijn we open tot 18 uur.

Mogelijkheden worden op maat besproken, je ontvangt dan een persoonlijke offerte.

Die worden enkel aangerekend als je ze effectief gebruikt hebt, de rest geef je gewoon terug.

Al onze toestellen zijn door ervaren technici nagekeken en onderhouden. Handleidingen kunnen op aanvraag worden meegegeven.

Je kan gratis gebruik maken van een aanhangwagen voor de tijdspanne van één uur voor het vervoeren van gehuurde goederen.

Maandag-vrijdag: 07:00 – 18:00

Zaterdag: 07.30 – 18.00

Zondag: Gesloten

Openingsuren
Sitemap

© All-Rent